![Historiske begivenheter - Baker- og Konditorbransjens Landsforening 1898-1998](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/888213b06df66b61abe7072a24eb38a9-image.jpeg)
Utgivelser
![Historiske begivenheter - Baker- og Konditorbransjens Landsforening 1898-1998](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/888213b06df66b61abe7072a24eb38a9-image.jpeg)
![Trygg mat, bransje og arbeidsliv](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/1665a3773a61d9d98a39b43012e634b5-image.jpeg)
Trygg mat, bransje og arbeidsliv
Trygg mat, bransje og arbeidsliv retter seg mot elever på vg1 restaurant og matfag eller vg2: baker og konditor, matproduksjon eller kokk- og servitørfag, og den dekker alle kompetansemål som omhandler trygg mat, bransje og arbeidsliv i disse læreplanene.
![Konditorboka](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/bced55bc8dc1946524b017b48affa413-image.jpeg)
Konditorboka
Konditorboka er en lærebok for vg2 baker og konditor og vg3 konditorfaget, og den dekker alle kompetansemålene som gjelder det konditorfaglige i de aktuelle programfagene.
![Bakerboka](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/d505d3e3bb9ec3b991ec8c3c25291d5a-image.jpeg)
Bakerboka
Bakerboka er en lærebok for vg2 baker og konditor og vg3 bakerfaget, og dekker alle kompetansemålene som gjelder det bakerfaglige i de aktuelle programfagene.
![Nasjonale retningslinjer for god hygienepraksis og for tilpasning av HACCP- prinsippene- Baker- og konditorbransjen](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/ac755dda1d69962a5bd50074d18f4a13-image.jpeg)
Nasjonale retningslinjer for god hygienepraksis og for tilpasning av HACCP- prinsippene- Baker- og konditorbransjen
Den nye veilederen skal hjelpe både små- og store bakeri og konditori. Vi ønsker at retningslinjene skal bidra til at arbeidet med å skape god og trygg mat går lettere.
![Håndbok for lærlinger](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/f1bc13e5afdb97c6c2a8b3de92d67096-image.jpeg)