Utgivelser
Trygg mat, bransje og arbeidsliv
Trygg mat, bransje og arbeidsliv retter seg mot elever på vg1 restaurant og matfag eller vg2: baker og konditor, matproduksjon eller kokk- og servitørfag, og den dekker alle kompetansemål som omhandler trygg mat, bransje og arbeidsliv i disse læreplanene.
Konditorboka
Konditorboka er en lærebok for vg2 baker og konditor og vg3 konditorfaget, og den dekker alle kompetansemålene som gjelder det konditorfaglige i de aktuelle programfagene.
Bakerboka
Bakerboka er en lærebok for vg2 baker og konditor og vg3 bakerfaget, og dekker alle kompetansemålene som gjelder det bakerfaglige i de aktuelle programfagene.
Nasjonale retningslinjer for god hygienepraksis og for tilpasning av HACCP- prinsippene- Baker- og konditorbransjen
Den nye veilederen skal hjelpe både små- og store bakeri og konditori. Vi ønsker at retningslinjene skal bidra til at arbeidet med å skape god og trygg mat går lettere.